m

Træhuse i dansk kvalitet

 

Er I på udkig efter et træhus af høj kvalitet? Hos PLANET Huse finder I netop det! PLANET Huse er Danmarks førende producent af fritidshuse - herunder træhuse, og vi har erfaring fra mere end 15.000 opførte fritidshuse i træ.

Moderne træhuse fra Venus-serien

Vores store erfaring og knowhow inden for fritidshuse bygger på årelange håndværkertraditioner, hvilket sikrer jer stabilitet og kvalitet. Vi er også medlem af Nyhussektionen, som er en brancheforening under Dansk Byggeri. De optager kun anerkendte og økonomisk veletablerede virksomheder, der har mange års erfaring på nyhusmarkedet. Vores medlemsskab er jeres sikkerhed for, at de træhuse, vi leverer, er kvalitet fra kælder til kvist.

Fordele ved træhuse

  • Et træhus er mere miljørigtigt end et murstenshus, da træ er CO2 neutral. 
  • Byggetiden er tilmed væsentlig kortere for et præfabrikeret PLANET Hus. 
  • I et Træhus får I et større boligareal, idet træ tillader en slank konstruktion og dermed et større udnyttelse af nettoboligarealet. 
  • En murstensvæg er normal ca. 460 mm og med samme isoleringsværdi kan man nøjes med en trækonstruktion på ca. 300 mm, hvilket ved et 100 m2 hus giver 6 m2 større netto boligareal. 

Træhuse: de bedste priser og en investering i livskvalitet

Leder I efter træhuse, der er bedst til prisen? Hos PLANET Huse finder I kun træhuse i høj kvalitet til attraktive priser. Vi har sørget for, at der ikke er nogen dyre ekstraregninger - vores træhuse er nemlig så solide og gennemførte, at de kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Det giver jer tid og overskud til at nyde ferien sammen med familien.

Der er en grund til, at flere og flere vælger at investere i et fritidshus. Når man har fri, har man som oftest behov for at komme væk fra det hele. Derfor er fritidshuse ideelle! Her får man det bedste fra to verdener: luftforandring og hjemlige omgivelser!

På udkig efter træhuse?

Hos PLANET Huse finder I træhuse til konkurrencedygtige priser. Vi har 8 designlinjer JUPITER, LUNA, MARS, NEPTUN, VENUS, VEGA, JEPPESEN Bjælkehuse, MØLLEBÆK og SKARRIDSØ, med mere end 90 modeller at vælge imellem.

Bestil vores katalog for mere information om træhuse og priser eller besøg vores permanente udstillinger i Roskilde eller Byggecentrum ved Middelfart, eller til åbent hus arrangementer.

Når I har set og oplevet en af vores mange fantastiske træhuse, vil I forstå, hvorfor vi er de førende producenter på markedet. I har tilmed mulighed for at få et fantastisk færdigbygget træhus plus grund i én tilbudspakke - se under PLANET Projekt for mere information om, hvilke fordele I har ved at investere i træhuse og grunde samlet.

Se vores fantastiske fritidshuse.