m

Riv ned og byg nyt

 

Måske har I allerede Danmarks bedste udsigt, men fra et gammelt sommerhus. Vi forvandler gammelt til nyt og lader jer beholde udsigten.

Terrasse udsigt fra sommerhus fra PLANET Huse.

Vi fjerner op til 50 m2 til halv pris*. Er dit sommerhus større, så sammensætter vi et godt tilbud til dig

I dag er det sådan, at langt de fleste nybyggede fritidshuse bliver bygget som erstatning af et gammelt sommerhus. På den måde beholder du den gamle udsigt og de gamle naboer – men du får et nyt, moderne og energirigtigt PLANET fritidshus.

Specialister i ”Riv ned & Byg nyt”

Vi tilbyder at stå for nedrivning og bortskaffelse af dit gamle sommerhus, så du slipper for bøvlet og det hele foregår på en effektiv og miljørigtig måde. Vi fjerner byggematerialer, fundament og affald og gør din grund klar, så vi kan opføre dit nye PLANET fritidshus. Vi sørger naturligvis for alle tilladelser til både nedrivning inklusiv screeningsrapport og nybygning.

Vi fjerner op til 50 m2 til halv pris*. Er dit sommerhus større, så sammensætter vi et godt tilbud til dig. En tommelfingerregel er, at nedrivning koster kr. 1.150 pr. m2.

Tilbuddet gælder uanset hvilken af vores hustyper du ønsker leveret som Nøglefærdigt byggeri og kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller kampagner. 

Udgiften til screeningsrapporten af huset betales af køber og andrager kr. 9.000 inkl. udførelse af 5 prøver. Eventuelle ekstraudgifter som følge af screeningen eller særlige myndighedskrav betales særskilt.

* Omfatter ikke eventuelle gebyrer til kommunen vedr. nedrivningstilladelsen. Tilbuddet omfatter ikke evt. forurening af grunden eller fjernelse af bevoksninger, kloakanlæg, løsøre og terrænbelægninger.

Der tages forbehold for miljøskadelige materialer som f.eks. asbest, materialer som indeholder PCB, kviksølv og blyholdige produkter i den eksisterende bygning.