m

Kvalitet, Tryghed og Troværdighed

 

God kvalitet kommer sjældent af sig selv. Det kræver erfaring, styring og dygtighed at producere de bedste og mest funktionelle fritidshuse - det har vi. Med 29 års erfaring indenfor fritidshuse i træ ved vi, hvad god kvalitet er.

Finish og kvalitet
– det er kendetegnende for et PLANET Hus

Et PLANET Hus er gennemtænkt og skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Desuden er alle husene bygget ved hjælp af højteknologi. Det betyder, udover konkurrencedygtige priser, også ensartethed i og sikkerhed for den høje kvalitet. Grundlaget for vores succes er moderne produktionsfaciliteter, et fornuftigt kapitalgrundlag, et team af medarbejdere med stort engagement, brancheerfaring samt en stærk ledelse. 

I kan trygt stole på os. I får jeres hus til den aftalte pris, i PLANET Huses høje kvalitet og til aftalt tid.

I de fleste byggeprojekter sker størstedelen af arbejdet på selve byggepladsen. Det betyder, at der er risiko for fugtskader i huset, hvis det ikke lukkes hurtigt.

Derfor skal I vælge et præfabrikeret hus. PLANET Huse er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken. Derfor er lukketiden på vores træhuse exceptionel hurtig.
Kranmontage af huset foretages af vores dygtige montører. De sikrer, at de færdige elementer med vinduer isat fra fabrik, skillevægge, bærende limtræskonstruktioner og spær samt fastgørelse af husets hovedkonstruktioner sker den første dag - og allerede på 2. eller 3. dagen er huset lukket med undertag. Derfor udsættes jeres fritidshus ikke for unødigt fugt.

Kvalitetstræ og materialer

Hos PLANET Huse har vi arbejdet med træ i mere end 29 år. Derfor kender vi alle fordele og faldgruber indenfor træ og bearbejdelsen af det. For at kunne bygge kvalitetshuse er det helt grundlæggende, at materialerne lever op til vores strenge kvalitetskrav. Vi indkøber hovedsageligt træ fra de svenske og finske skove, og vi anvender kun styrkesorteret konstruktionstræ iht. statiske beregninger. Så snart træet ankommer til fabrikken i Ribe bliver det kvalitets- og fugtkontrolleret. 

Alt udvendig overfladebehandling foretages industrielt med markedets bedste produkter. En god overfladebehandling gør det lettere at vedligeholde huset. Indvendige behandlinger foretages naturligvis med miljørigtige produkter, der fremmer det gode indeklima.

Garanti for kvalitet

Alle vores modeller opfylder kravene til bygningsreglementets BR15 krav, men vi nøjes ikke med det. Vores huse overgår isoleringskravene med ca. 25% bedre isolering end minimumskravene. Desuden udfører vi, via samarbejde med to af landets største og førende ingeniørfirmaer indenfor træhuse, statiske beregninger på hvert enkelt hus.

Vi stiller løbende strenge krav til vores leverandører, underentreprenører, samarbejdspartner og os selv - både før, under og efter byggeriet.
Det er jeres garanti for, at vi giver jer den bedste kvalitet.                                      

Vi er medlem af Nyhussektion, som kun optager virksomheder med mange års erfaringer på nyhusmarkedet. Desuden er vi medlem af Dansk Træ. Begge er brancheforeninger under Dansk Byggeri.