m

Energirigtige huse til jer og naturen

 

Hos PLANET Huse er miljøet i fokus. Ikke kun for miljøets skyld, men også fordi det er mest økonomisk for jeres fritidshus.

En blomst med havet og solnedgangen i baggrunden.

Vi tænker grønt, fordi det betaler sig

Vores huse er i en energiklasse for sig, fordi vi hele tiden holder os opdateret på energiudviklingen og tænker innovativt, når det kommer til energiforbrug og løsninger. I et træhus er energiforbruget lavere end i et murstenshus. Det skyldes, at et træhus er nemmere at isolere. I kan nyde alle fire årstider i et PLANET Hus – uden at være bekymret for varmeregningen.

Energisparende løsninger i PLANET Huse

  • Topisolering
    Vores huse er topisoleret med 315 mm i taget, 215 mm. isolering i ydervægge og 320 mm. isolering i gulvet.
  • Lavenergiruder
    Alle PLANET Huse linjerne har som udgangspunkt trelags lavenergiglas. JEPPESEN og MØLLEBÆK linjerne har tolags lavenergiglas.
  • Blowerdoor test/tæthedstest
    Har du valgt et Nøglefærdigt fritidshus på over 60m2, udfører vi en såkaldt Blowerdoor test, som er en tæthedstest af huset, så der ikke sker en unødvendig varmeudsivning.
  • Alle vores huse har LED belysning som standard

Varmepumper

De fleste fritidshuse opvarmes via elektricitet, da det normalt er den eneste energikilde i mange sommerhusområder. El-opvarmningen kan med fordel suppleres med en varmepumpe. Ved hjælp af en luft til luft varmepumpe vil jeres energiforbrug blive væsentligt lavere og endnu lavere med en luft til vand varmepumpe. Vi står altid klar til at rådgive jer om aktuelle løsninger og nye energitiltag.