m

Egen fabrik

 

På vores egen fabrik i Ribe råder vi over 9.000 m² moderne produktionsfaciliteter. Her præfabrikeres jeres PLANET Hus under kontrollerede forhold. Vores håndværkere får hjælp af den mest moderne teknologi, der gør, at individuelle ønsker nemt tilpasses i produktionen.

Vi har den største færdiggørelsesgrad af elementer, komponenter og materialer fra fabrik, hvilket sikrer en hurtig opførelse på byggepladsen – og dermed et tørt byggeri.


Undervejs i produktionen foretager vi løbende kvalitetskontrol. Lige fra den første stregtegning i tegnestuen, til produktionen på fabrikken, under opførelse på byggepladsen og til færdiggørelse. Derfor er I sikret en høj ensartet kvalitet.

Der indgår typisk 12.000 komponenter i vores træhuse, som alle er tilpasset, indfarvet og størstedelen monteret på fabrikken. Før vi transporterer det til byggepladsen, kontrollerer vi alle komponenter. Det sikrer en hurtig og effektiv montage på byggepladsen, så huset kommer hurtig under tag og er sikret mod det danske vejrlig.

Også omkring materialer til den indvendige færdiggørelse har vi kræset for detaljerne, hvor beklædningerne er færdigfremstillet med specialsave på fabrikken. Det betyder, at alt er tilskåret fra fabrik med enestående præcision. Sammenlign et PLANET Hus med et hvilket som helst andet træhus og bliv overbevist.

Vores produktion af huse til Tyskland bliver løbende kontrolleret og er certifiseret af MPA Braunschweig.