m

Byggeformer

 

Vil I bygge huset selv, med hjælp fra vores montører, eller vil I have et komplet indflytningsklart hus, hvor vi løser det hele for jer? – Vi har alle løsninger.

Medbyg, Nøglefærdigt, Byggeforberedelsespakker og Luxpakker


PLANET Huse tilbyder 5 forskellige byggeformer

Herudover kan vi tilbyde

Når vi bygger et hus for jer, bestemmer I selv, hvor meget arbejde I selv vil udføre på projektet. I kan lade os sørge for det hele eller I kan vælge en af vores MedByg løsninger, se de forskellige muligheder nedenfor.

Super Medbyg:
Vi hjælper jer godt på vej

Vælger I Super MedByg løsningen, sørger vi for, at huset er præfabrikeret på vores fabrik, nøjagtigt som var huset produceret til et Nøglefærdigt byggeri. Med i prisen er alle tømrer- og snedkermaterialer til den udvendige og til den indvendige færdiggørelse, incl. Invita køkken- bad og garderobeskabe, som vist på vores grundplaner. Derfor tør vi godt sige, at vi har Danmarks mest færdigproducerede Super MedByg løsning, men her slutter det ikke.

I får 2 montører á 18 timer, svarende til 36 timers montørhjælp eller 27 timer, svarende til 54 timers montørhjælp, afhængig af hustype og størrelse. De hjælper jer med rejsning af huset, der foretages med kranmontage, som sikrer, at husets hovedkonstruktioner er korrekt opstillet og fastgjort.
Den resterende udvendige færdiggørelse samt det indvendige arbejde sørger I selv for.

Al indvendig beklædning leveres tilskåret i længder og smig lige til at sætte op.
Det gør vores Medbyg-koncept helt unikt. Vi klæder jer godt på til arbejdet med tegninger og rådgivning, og I får Medbyg-håndbogen, som guider jer igennem byggeriet fra start til slut.

I skal ikke købe så meget som en skrue selv.

Vil I selv sørge for underentrepriserne, dvs. Fundament, VVS-installation, El-installation, flisearbejdet – eller vil I købe nogle af disse af os? Valget er jeres.


FærdigByg Udvendig

Her sørger vi for, at huset er 100% færdigbygget udvendigt. I udfører selv det indvendige arbejde.

Vælger I FærdigByg Udvendig løsningen, sørger vi for, at huset er præfabrikeret på vores fabrik, nøjagtigt som var huset produceret til et Nøglefærdigt byggeri. Med i prisen er alle tømrer- og snedkermaterialer til den udvendige og til den indvendige færdiggørelse, inkl. køkken- bad og garderobeskabe, som vist på vores grundplaner. Den indvendige færdiggørelse sørger I selv for.

Al indvendig beklædning leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op.
Det gør vores Medbyg-koncept helt unikt. Vi klæder jer godt på til arbejdet med tegninger og rådgivning, og I får Medbyg-håndbogen, som guider jer igennem byggeriet fra start til slut med den indvendige færdiggørelse.

I skal ikke købe så meget som en skrue selv.

Vil I selv sørge for underentrepriserne, dvs. Fundament, VVS-installation, El-installation, flisearbejdet – eller vil I købe nogle af disse af os? Valget er jeres.


Nøglefærdigt byggeri – Vi sørger for det hele 

Hos PLANET Huse er et Nøglefærdigt byggeri komplet Indflytningsklart. Vi sørger for Fundament, vvs-installation, el-installation, flisearbejde, Invita køkken, bad, garderobeskabe og bordplader, malerarbejde samt hårde hvidevarer og Blowerdoor test.

Alt færdigopført og monteret udvendigt og indvendigt. Inkluderet i prisen er også arkitekthonorar, tegninger, beskrivelser samt ansøgning om byggetilladelse. 

I får projekt- og byggestyring fra start til slut. I skal bare stå på sidelinjen og se jeres drømmehus blive til virkelighed. Og I betaler først ved indflytning.

Nøglefærdig byggeri inkl. Byggeforberedelsespakke
– Også kaldet alt inklusiv.

Med et Nøglefærdigt hus inkl. en Byggeforberedelsespakke, har I det fulde overblik over den samlede økonomi for gennemførelse af projektet fra starten.

En Byggeforberedelsespakke indeholder jf. prisliste følgende:
Jordbundsundersøgelse med geotekniske rapport, afsætning af landinspektør med servitutattest, etablering af byggevand og byggestrøm, kloakstik med tilslutning til offentlig kloak, el-stik med tilslutning til kabelskab, vandstik med tilslutning til eksisterende vandmålerbrønd, regnvandsafledning i jord til bioblokke og fjernelse af byggeaffald. Er der f.eks. andre kloakforhold på grunden eller andet, der nødvendiggør ændring i Byggeforberedelsespakken, afklares dette med vores salgs- og byggerådgivere.


Luxpakker og SuperLux Pakker

Luxpakker og SuperLuxpakker består af en række populære tilvalgspakker, der er specielt sammensat til hver enkel huslinje. Eksempelvis varmepumpe, brændeovn, ekstra malerarbejde, ekstra hårde træterrasser m.v. 

Se hvad Luxpakker eller SuperLuxpakker indeholder til lige netop jeres hus. Klik på Luxpakken under huspriserne, når I står på siden med den husmodel, der passer til jer. Her vil I kunne se specifikt, hvad Luxpakken til jeres nye PLANET hus indeholder.

Komplet møblering og haveanlæg

Ønsker I også, at vi skal stå for leverance og montering af en komplet møblering med alt udstyr og f.eks anlæg af indkørsel og have, kan vi også tilbyde jer denne løsning. Således skal I kun skal koncentrere jer om at slappe af. 

Riv ned og byg nyt

Vi har specialiseret os i fjernelse af gamle sommerhuse, så nedrivningen af jeres gamle hus foregår på en effektiv og miljørigtig måde.
Vi indhenter nedrivningstilladelse, fjerner jeres gamle hus med fundament samt affald og gør grunden klar til, at vi kan opføre et nyt PLANET fritidshus. Vi indhenter selvfølgelig også byggetilladelsen til dette.
Læs mere om vores nedrivningstilbud