m

Projekter og byggegrunde

 

I PLANET Projekt sælger vi færdigopførte fritidshuse inkl. grund til en fast pris. PLANET Projekt er et søsterselskab til PLANET Huse og en del af PLANET koncernen.

Sommerhus område med grunde og fritidshuse fra PLANET Huse.

Vi bygger jeres unikke fritidsoplevelser

Vi bygger drømmen om et fritidshus i træ. I har ingen bekymringer, idet vi ordner det hele for jer. Lige fra valg af byggegrund, hustype, byggetilladelse og eventuelt komplet møblering og haveanlæg. Vi har gjort det nemt for jer og lavet en samlet løsning, der inkluderer en unik grund og et PLANET fritidshus.

I skal kun koncentrere jer om at slappe af. 

Attraktiv beliggenhed til jeres fritidshus

Ned til vandet, tilbagetrukket, tæt på skoven eller nær gode indkøbsmuligheder? Hos PLANET Projekt får I adgang til nogle af Danmarks mest attraktive sommerhusgrunde. I vælger frit mellem grundene, og vi opfører lige det PLANET fritidshus, I ønsker blandt vores otte designlinjer. 

Den rigtige start på et godt samarbejde  

Vi indleder vores samarbejde med et møde, hvor vi afdækker jeres drømme og ønsker for familiens fritidshus, hvorefter vi sammensætter et tilbud med økonomiplan og finansieringsforslag. Vil I lade turisterne betale en del af udgifterne, hvor de første kr. 21.900 er skattefri, indregner vi også udlejning af huset.

Allerede ved indgåelse af købsaftalen aftaler vi overtagelsesdagen for projektet.
Herefter modtager I en udførlig tidsplan, der dokumenterer byggeriets faser fra start til indflytning.

På den måde sikrer vi, at I får jeres hus til tiden, til den aftalte pris og i den anerkendte PLANET kvalitet. 

Lige nu har vi følgende grunde

– og vi har altid nye grunde på vej ind. Kontakt os og hør nærmere.

Fritidshus til eget brug og udlejning

Ønsker I lidt luft i økonomien? Så udlej jeres fritidshus. Med de bedste beliggenheder langs Danmarks flotte kyststrækninger, skove og natur er jeres PLANET fritidshus attraktivt for tyskere, hollændere, nordmænd og svenskere. Ikke kun om sommeren, men også i lavsæsonen, da alle PLANET Huse er isoleret til helårsbrug. Med store åbne rum med plads til spil, afslapning og hyggestunder - og indrettet med mange sovepladser, er vores huse særdeles velegnet til udlejning.

Vi samarbejder med nogle af de største udlejningsbureauer; DansommerNovasol og DanCenter. Vi tilbyder desuden at opstille en økonomiplan med en solid udlejningsaftale, så I trygt kan udleje jeres fritidshus.

I dag er de første kr. 21.900 skattefri på udlejning, hvilket gør det endnu mere fordelagtigt at udleje jeres sommerhus.