m

Vi har designet et helt nyt drømmehus – LUNA

 

12.02.2015 Vores håndværkere er i fuld gang med at bygge LUNA – vores nye, innovative fritidshus på udstillingen i Roskilde. Den 28. februar slår vi dørene op til en spændende premiere – kom og oplev nytænkning udover det sædvanlige.

LUNA 140 Asym Sadeltag EXT

LUNA er skabt til jer, der vil udleve jeres boligdrømme

LUNA er en helt ny designserie af klassiske træhuse, der alligevel er alt andet end klassiske. Vi har leget med formerne og skabt et hus med mange gennemtænkte detaljer og masser af personlighed.

Vi har fjernet alle pladskrævende gangarealer, vi har gjort værelserne ekstra store og opdelt huset i to separate sektioner. Husets hjerte er den store stue, der er kombineret med et lyst og lækkert køkken. Det store vinduesparti giver et enestående lysindfald. Den store delvist overdækkede terrasse med de to brede “søjler“ giver optimale muligheder for at nyde det danske vejr.

I kan vælge jeres helt egen, personlige udtryk. Foretrækker I en asymmetrisk eller en symmetrisk front? Ønsker I ensidig taghældning, eller vil I hellere have et sadeltag? Det er alt sammen op til jer. Kort sagt: LUNA giver plads til personlighed.

Vær med til PREMIERE på det nye LUNA fritidshus, den 28. februar 2015 på udstillingen i Roskilde og få en snak med vores dygtige salgs- og byggerådgivere.

NYSGERRIG? – bestil LUNA katalog og prisliste her...