m

Udstillingen i Middelfart – nu med NEPTUN Exclusive

 

27.05.2014

Med unik arkitektur og spændende løsninger er NEPTUN Exclusive en oplevelse for sig. Solgården er midtpunkt for denne linje af fritidshuse, som skabes af husets særlige 135˚ vinkling, hvor lyset får lov til at skabe liv, når det strømmer ind gennem terrasse-overdækningen af hærdet glas.

Huset har et fantastisk lysindfald, både fra køkken, stue og værelser. I køkkenet er der et stort glasparti i front hvilket giver fuld udbytte af lyset. Fra stuen er der adgang til overdækket terrasse via den store skydedør. Et af de tre soveværelser har "Walk in-closet" og direkte adgang til den flotte solgård. Huset er endvidere indrettet med et gæstetoilet med ovenlys vindue samt stort bryggers/entré.

Ved NEPTUN Exclusive modellerne kan du til vælge mellem to eksklusive Luxpakker. Fælles for pakkerne er at vi har været kræsne da vi sammensatte dem. Se mere om Luxpakkerne her...

Følg huset under opførelsen

Besøg udstillingen ved byggecentrum i Middelfart og følg opførelsen af huset. Vores hurtige lukketid og kompetente håndværkere er noget vi er stolte af – og gerne viser frem.