m

Spændende nye udstillingshuse på vej

 

12.12.2016

Efterspørgslen på PLANET Huse er stor – det betyder, at vi nu bygger 2 skønne nye udstillingshuse.

Vi bygger et romantisk JEPPESEN 126 med småsprossede vinduer, på vores permanente udstilling i Byggecentrum, Middelfart.

Bjælkehuset er smukt indrettet, med stort åbent køkken alrum, tre gode værelser, to badeværelser og et funktionelt bryggers.
Fantastisk lysindfald og en atmosfære, som du kun får i et JEPPESEN Bjælkehus.

Premiereudstilling 6. Marts 2017.

Se mere om JEPPESEN 126 her…

 

I det attraktive sommerhusområde ved Flovt Strand bygger vi et nyt luksusferiehus – huset er vores nyeste designlinje ”VEGA 114”.

VEGA modellen er et nytænkt fritidshus, hvor samvær og nærhed er i fokus.
Alkoven og hemsen er hjertet, rundt om kan du kombinere rummene, så de præcist passer til dine behov. Du kan gøre huset større med forskellige moduler, og du kan vælge at lave ét af soveværelserne om til bryggers eller et ekstra badeværelse… kort sagt: Du kan virkelig sætte dit eget præg på dit VEGA fritidshus.

VEGA i Flovt bliver udbudt som et færdigt projekt, det betyder at du kan købe dette idylliske VEGA hus, fuldt møbleret, udstyret så selv hvidløgspresseren er i skuffen, og beliggende på skøn grund – med kun 500 m til østkystens bedste badestrand. Haveanlæg og indkørsel er også med i prisen.

Projektet bliver udbudt til kr. 2.098.000

Premiereudstilling 19. februar 2017. 

Se mere om projektet her…

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i disse to ferieperler – vi åbner dørene i starten af det nye år. Indtil da kan du besøge byggepladserne og se hvor professionelt det går til, når vi bygger huse, her hos PLANET Huse.

*Billederne der vises er modelfotos.