m

NEPTUN familien har fået et fornemt medlem

 

01.11.2012

PLANET Hus familien har fået et fornemt nyt medlem

Huset tager sit afsæt i den kendte NEPTUN husmodels unikke arkitektur og spændende løsninger, men tager eksklusiviteten til nye og mere luksuriøse højder. I et fantasifuldt og enestående design har vores arkitekter tegnet ud af boksen og kræset for de fornemme detaljer. Ligesom materialevalget er af særlig høj standard.

Overlæggeren er sat højt i NEPTUN Exclusive

I er ikke i tvivl, når I træder ind i et NEPTUN Exclusive. Her bliver I mødt af interiør og udstyr, der oser af luksus og forkælelse, og hvor afslapning er i højsædet.

Det har kostet arkitekterne mange timer at tegne NEPTUN Exclusive, så det har fået det helt rigtige lysindfald. For de tre udvendige skydedøre, køkkenets store glasparti i front og et kæmpe glastag over stueterrassen åbner for lyset på en unik måde, der sammen med de spændende vinkler giver et imponerende lysindfald. 

Kom og mærk den ekstraordinære eksklusivitet

NEPTUN Exclusive er med andre ord designet til den kvalitetsbevidste og kræsne køber, der går efter luksus og gennemførte løsninger. Kom og oplev den høje standard for design i vores udstilling, hvor I altid kan komme og få en kompetent salgs- og byggerådgivning.