m

Om os

 

Tryghed, tillid og troværdighed er omdrejningspunktet i vores fremtidige samarbejde. Med mere end 29 års erfaring er I i trygge hænder.

PLANET Huse hovedkontor.

PLANET Huse – fordi erfaringer betyder noget

Vi har erfaring fra mere end 15.000 kvalitets fritidshuse rundt om i det danske ferielandskab og i Europa. Med designlinjerne JUPITER, LUNA, MARS, NEPTUN, VEGA, VENUS, MØLLEBÆK, SKARRIDSØ og JEPPESEN Bjælkehuse er PLANET Huse Danmarks største og førende producent af fritidshuse. Designlinjerne kan alle tilpasses individuelle ønsker, så vi tør godt at sige: Vi dækker alle behov.

”Hver dag glæder vi os over at overrække nøglen til nye PLANET Hus-ejere, hvis drømme går i opfyldelse.” 

    

Med mere end 29 års erfaring er I i trygge hænder. Lige fra det indledende møde om valg af hustype, til rådgivning om finansiering og gennem hele byggeprocessen, helt indtil I får nøglen til jeres fritidshus. Men vores service stopper ikke her. Efter to år kommer vi og laver et eftersyn på jeres hus, hvor vi tjekker, at alt stadig er, som det skal være.

Virksomheden blev grundlagt i 1988 af brødrene Sven Hollesen og Torben Basse, der i dag ejer firmaet sammen med en gruppe medarbejdere.

Torben Basse er direktør for de danske aktiviteter under PLANET Koncernen og Sven Hollesen er direktør for de tyske aktiviteter under PLANET Koncernen.

 

Håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi

Et PLANET hus er skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Det betyder konkurrencedygtige priser og vigtigst af alt en høj og ensartet kvalitet. I Ribe har vi vores moderne fabriksanlæg på 9.000 kvadratmeter. Her fremstiller vi fritidshuse som præfabrikerede elementer og komponenter med hjælp fra den nyeste teknologi.

Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken. Det er jeres garanti for præcision. Det betyder også, at husene bliver opført på exceptionel kort tid, som sikrer et tørt byggeri, sammenlignet med en byggeproces som udelukkende finder sted på byggepladsen.

Besøg os på hovedkontoret i Ribe eller på vores fritidshusudstillinger i Roskilde og Byggecentrum Middelfart.
Udover de permanente udstillinger holder vi løbende Åbent Hus arrangementer rundt om i det danske sommerland. 
Se mere om vores udstillinger og næste arrangementer