m

Minimalistisk MØLLEBÆK med krydsfinér vægge

 

Lene og Toke havde deres helt egne forestillinger om deres drømmesommerhus - et minimalistisk look med masser af lys og en indretning, der på regnvejrsdage trækker naturen indenfor med store glaspartier.

Med udgangspunkt i et eksisterende design har de sammen med arkitektteamet skabt dette skønne hus, der ligger smukt og fredeligt i de nordsjællandske bakker.

Grundplan ift. standard MØLLEBÆK

Den store overdækning er fjernet, det ene badeværelse er sløjfet til fordel for en større stue, og så er køkkenet åbnet op med en udgang til en lille terrasse i skyggen af et af de store grantræer på grunden.

Hent grundplan

Indvendig beklædning

PLANET Huses håndværker-teams er vant til udfordringer, så da Lene og Toke ønskede sig alle vægge og lofter med krydsfinerplader sagde vi ja og resultatet blev nøjagtig så rustikt og smukt, som de havde forestillet sig.

Bevar træerne

Det er ikke altid nemt, men der bliver gjort rigtig meget for at bevare så mange træer og buske som muligt, når der bygges. Lene og Toke ønskede sig et par hængekøjetræer og en skyggefuld gavlterrasse, så de store maskiner blev guidet udenom udvalgte træer under byggeriet af sommerhuset. Og nu hænger hængekøjen hvor den skal.