Besøg LUNA 142 - LIVING

på udstillingen i Roskilde

m
LUNA

LUNA

– Personlighed starter med at tænke anderledes

 
LUNA

Fritidshus skabt på nye idéer

LUNA er en designserie af træhuse i høj håndværksmæssig kvalitet og med et behageligt indeklima. Husene er klassiske, men alligevel alt andet end klassiske. Vi har fjernet alle pladskrævende gangarealer, vi har samlet entré og bryggers, vi har gjort værelserne ekstra store og opdelt huset i to separate sektioner. Husets hjerte er den store stue, der er kombineret med et lækkert og funktionelt køkken. De store vinduespartier giver et enestående lysindfald. Den store delvist overdækkede terrasse med de to brede “søjler“ giver jer optimale muligheder for at nyde det danske vejr.

Oplev LUNA LIVING på udstillingen i Roskilde.

Fritidshus skabt på nye idéer

Har du spørgsmål?

Så er vores salgs- og byggerådgivere altid klar til at besvare dem.

Ring mig op

Bliv medskaber af dit eget drømmehus

I kan vælge jeres helt egen, personlige indretning, så I får præcist det fritidshus, I ønsker. I kan vælge og kombinere ud fra en lang række mulig­heder. I kan skabe jeres helt egen facadeløsning. Foretrækker I en asymmetrisk eller en symmetrisk front? Ønsker I ensidig taghældning, eller vil I hellere have et sadeltag? Eller ønsker I at spejlvende hele huset, så det passer til grunden? Det er alt sammen op til jer. Kort sagt: LUNA giver plads til personlighed.

Få jeres LUNA træhus, som I vil have det

Er LUNA det perfekte hus til jer, hvis blot modellen havde haft et redskabsrum, ekstra værelse, hems eller større badeværelse, så kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan opfylde jeres ønsker og behov. Nogle af husene til venstre vises med individuelle løsninger.

Vidste du at vi har mere end 80 forskellige husmodeller?

Du kan se dem her og filtrér alt efter pris, størrelse og faciliteter.

Se alle husene
Få et personligt møde med os

Få et personligt møde med os

Ring mig op!
Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Få inspiration
Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Få et uforpligtende tilbud