m
JUPITER

JUPITER

– Lys og luksus til hele familien

 
JUPITER

Lys og luksus til hele familien

Lys er grundlaget for JUPITER linjen. Uanset, hvor i huset I opholder jer, kommer der lys fra alle sider. Derved får I fornemmelsen af konstant at være i kontakt med naturen. De skrå glaspartier i stuefront og indtrukne vægge på siderne samt hjørnevinduer, giver huset et fantastisk lysindfald og en flot udsigt til omgivelserne. Et JUPITER træhus er kort sagt ren luksus til familien, som ønsker et lyst og rummeligt indrettet fritidshus.

Lys og luksus til hele familien

Har du spørgsmål?

Så er vores salgs- og byggerådgivere altid klar til at besvare dem.

Ring mig op

Utal af indretningsmuligheder

JUPITER linjen fås som længehus, vinkelhus og T-hus, hvilket giver jer et utal af indretningsmuligheder i jeres træhus. Det betyder, at I kan vælge den indretning som passer bedst til jer og familiens behov, uden at I derved går på kompromis med JUPITERs unikke design og finish. I JUPITER linjen kan I vælge fra fire til ti sovepladser, samt en til to badeværelser, sauna og spa – der er altså rig mulighed for at vælge lige præcis det hus, familien har behov for til attraktive priser.

Få jeres JUPITER træhus, som I vil have det

Er JUPITER det perfekte træhus til jer, hvis blot modellen havde haft et redskabsrum, ekstra værelse, hems eller større badeværelse, så kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan opfylde jeres ønsker og behov. Billederne af JUPITER er vejledende og husene kan være vist med ekstra udstyr.

Vidste du at vi har mere end 80 forskellige husmodeller?

Du kan se dem her og filtrér alt efter pris, størrelse og faciliteter.

Se alle husene
Få et personligt møde med os

Få et personligt møde med os

Ring mig op!
Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Få inspiration
Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Få et uforpligtende tilbud