m

Betal først ved indflytning

 

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med over 29 år på bagen, var vi der i går - og vi er der også i morgen. I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Hos PLANET Huse er I sikre

Vi har et økonomisk stabilt grundlag og blev igen i 2017 ratet med AAA. For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

I 2016 blev vi endvidere udnævnt som Gazelle virksomhed - hvilket vi er enormt stolte af, og igen viser det at PLANET Huse er dit sikre valg.

Når vi indgår købekontrakten, betaler I et depositum på 25.000 kr. Ved Nøglefærdige standardhuse og kampagnetilbud betales restkøbesummen på afleveringsdagen med fem dages betalingsfrist.

Ved SuperMedbyg, Færdigbyg udvendig og individuelle specialtegnede huse opdeles købesummen i depositum kr. 25.000, støberate (15%), rejserate (50%) og færdigrate (35%).