m
AKTIVITETSHUSE

AKTIVITETSHUSE

– En investering udover det sædvanlige

 
AKTIVITETSHUSE

Den gode investering

Vi har sammensat et særligt program af vores største og mest populære modeller indenfor fritidshuse – og lagt et par ekstra luksuslag på, så vi er sikre på at levere et aktivitetshus, der lever op til de udlejningskrav, der stilles i dag. Det er derfor vi siger, at en investering i et aktivitetshus fra PLANET Huse er langt mere end en almindelig investering. Her er tale om huse der er særdeles velegnede og efterspurgte til udlejning. KØB AKTIVITETSHUS NU - og få en 5 personers udendørs luksus Jacuzzi spa med i prisen - værdi kr. 100.000.

Den gode investering

Har du spørgsmål?

Så er vores salgs- og byggerådgivere altid klar til at besvare dem.

Ring mig op

Nu med dampkabine

I de 4 største modeller af vores aktivitetshuse er badeværelset indrettet med dobbelt bruseniche med dampgenerator og dobbelt rainshower med lyshimmel i skiftende farver. Alle vores aktivitetshuse er endvidere indrettet med et aktivitetsrum, hvor der er plads til spil og leg for alle aldre. Aktivitetsrummet kan fx udstyres med poolbord, billard, bordfodbold, dart, bordtennis og spillehjørne.

Få jeres aktivitetshus, som I vil have det

Er aktivitetshuset den perfekte investering til jer, hvis blot modellen havde haft et redskabsrum, ekstra værelse, eller større aktivitetsrum, så kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan opfylde jeres ønsker og behov. Billederne af aktivitetshusene er vejledende og husene kan være vist med ekstra udstyr.

Vidste du at vi har mere end 80 forskellige husmodeller?

Du kan se dem her og filtrér alt efter pris, størrelse og faciliteter.

Se alle husene
Få et personligt møde med os

Få et personligt møde med os

Ring mig op!
Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Få inspiration
Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Tilbud på fritidshus med personlig økonomiplan og udlejning

Få et uforpligtende tilbud